Masthead header

Informatie

Welkom op de website van Ashvin Ghisyawan (MadebyAsh) voor professionele portretfotografie.

Portret fotografie is persoonlijk. Door middel van een portretfoto kan je je zelf uitstekend profileren op de manier hoe jij het wilt. De opzet van portretfotografie is laten zien wie jij bent. Een portretfoto kan een foto zijn van alleen je gezicht (headshots), maar ook vanaf je bovenlichaam of in sommige andere gevallen van top tot teen.
MadebyAsh heeft ervaring met diverse soorten portretten. Zo hebben wij o.a. portretten gefotografeerd voor tijdschriften, boeken, social media, dating sites, kranten en voor ander gebruik.

Een portret sessie bij MadebyAsh is gezellig, bijzonder en uniek. Elke sessie duurt minimaal 30 min, maar gaat zo lang verder als nodig is. Wij houden geen vaste tijd aan. De fotograaf Ashvin Ghisyawan is een van de topfotografen van MadebyAsh. Ashvin heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in andere vormen van fotografie. Zo behoort hij tot een van de meest succesvolle bruidsfotografen in de Multi culturele scene en heeft hij al zelfs Awards verdiend. De foto’s worden gemaakt in een portret studio in Utrecht (Vleuten) of op locatie.

Portretfotografie met Ashvin gaat heel ontspannen. Wij beginnen nooit direct. Een goede band opbouwen is essentieel bij portret fotografie. Bij portretfotografie is interactie belangrijk. Na de shoot zullen we de foto’s samen bekijken en kan je de desbetreffende foto’s direct selecteren. Onze beeldbewerker zal de desbetreffende foto’s binnen een aantal dagen voor jou bewerkt hebben. Deze zal digitaal dan naar je toe gestuurd worden of indien nodig op afdruk.

Kwaliteit is voor ons essentieel. Zo word er alleen gewerkt met topapparatuur van o.a Canon, Elinchrom en Fuji.

MadebyAsh is een initiatief van Ashvin Ghisyawan, eigenaar van o.a. TOTAALFOTOGRAFIE

portret fotografie

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*